Sønderborg

Citykøreskolen - City Den Glade Køreskole

Citykøreskolen blev etableret 1. juli 2000. Og består idag af afdelinger i Sønderborg, Aabenraa,  Rødekro og Haderslev.

I 2017 lagde vi Citykøreskolen og Den glade køreskole sammen og deraf vores nye navn: City Den Glade Køreskole

Køreskolen har fra starten haft mottoet:​

"Det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort"

Der er mange lovkrav, der skal overholdes, og færdselsregler, som skal læres, men derfor behøver hele forløbet ikke blive tørt og kedeligt.

Du vil derfor møde supermotiverede kørelærer på køreskolen, der vil gøre hvad vi kan for at det bliver en god oplevelse at tage kørekort hos os.

Det at "begynde på kørekort", er et helt nyt område for dig. Nogle er meget nervøse. Andre er måske meget usikre og bange. Derfor er det vigtigt at kørelæreren er dygtig, ikke bare til fortælle om lovstof og det at køre bil. Men næsten vigtigere, kørelæreren skal kunne aflæse eleven og tage udgangspunkt i elevens situation.. Altid bevare roen og overblikket. Derved vil der opstå en meget hurtigere indlæring og forståelse

​Vi har bevidst valgt, at vores teoriundervisning foregår, ved at en kørelærer underviser i teori, i stedet for at hele forløbet foregår på en computer. Dette giver en grundigere og mere levende undervisning, hvor du som elev har bedre mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det er vores erfaring, at det giver den bedste forståelse af teorien, og dermed kan du bedre bruge teorien i praksis når vi skal ud at køre, og det giver de bedste muligheder for at bestå teoriprøven.

Når du tager kørekort hos os, får du også udleveret en kode til et teoriundervisningsprogram på Internettet, så du kan sidde derhjemme og repetere undervisningen, samt teste dig selv med nogle teoriprøver. Vi regner med, at du gerne vil bestå din teoriprøve i første forsøg, og forventer derfor, at du også selv gør en indsats for at lære al teorien, f.eks. ved at bruge vores tilbud om fri ekstra teori og tests via Internettet.

Hele forløbet skifter mellem teoriundervisning og køretimer, og vi forsøger at få det til at være en god oplevelse at tage kørekort hos os. Vores mål er ikke kun, at du skal kunne bestå en teoriprøve og en køreprøve. Vores mål er, at du bliver en god og sikker trafikant, så du kan færdes sikkert i trafikken.

Du skal selvfølgelig stille krav til os. Det gør vi også til dig. Mød os positivt og motiveret som vi også møder dig, så vil det blive lettere og sjovere at tage kørekortet. Er der noget du synes vi kan gøre bedre, så sig det til os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med kørekortet!​​

Sønderborg/Nordborg

Citykøreskolen
Porsgrunngade 2,
6400 Sønderborg
CVR: 33919387

Rødekro​/Aabenraa

City Rødekro I/S
Hærvejen 73,
6230 Rødekro
CVR: 33919387

Haderslev/Vojens

Den Glade Køreskole
Christian X`s vej 1-3,
6100 Haderslev

Garanti & sikkerhed

På denne hjemmeside vil du kunne finde de fleste relevante oplysninger, som du har brug for, hvis du skal have kørekort. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os.​​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Kørelærer Union.

Din garanti og sikkerhed.

Vi er medlem af Dansk Kørelærer Union