Aabenraa

City Den Glade Køreskole Aabenraa

På denne hjemmeside vil du kunne finde de fleste relevante oplysninger, som du har brug for, hvis du skal have kørekort. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os.

Vi glæder os til at se dig på vores køreskole.

Mvh. Thim  og Jakob.  mail: info@denglade.dk   Tlf: 93 20 84 66

​City Den Glade Køreskole er den eneste køreskole beliggende både i Aabenraa - Haderslev , Kolding og Sønderborg.

Vores adresse er Skibbroen 10 Aabenraa.

​Der er mange lovkrav, der skal overholdes, og færdselsregler, som skal læres, men derfor behøver hele forløbet ikke blive tørt og kedeligt.

Du vil derfor møde supermotiverede kørelærer på køreskolen, der vil gøre hvad vi kan for at det bliver en god oplevelse at tage kørekort hos os.

Vi har bevidst valgt, at vores teoriundervisning foregår, ved at en kørelærer underviser i teori, i stedet for at hele forløbet foregår på en computer. Dette giver en grundigere og mere levende undervisning, hvor du som elev har bedre mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det er vores erfaring, at det giver den bedste forståelse af teorien, og dermed kan du bedre bruge teorien i praksis når vi skal ud at køre, og det giver de bedste muligheder for at bestå teoriprøven.​

Når du tager kørekort hos os, får du også udleveret en kode til et teoriundervisningsprogram på Internettet, så du kan sidde derhjemme og repetere undervisningen, samt teste dig selv med nogle teoriprøver. Vi regner med, at du gerne vil bestå din teoriprøve i første forsøg, og forventer derfor, at du også selv gør en indsats for at lære al teorien, f.eks. ved at bruge vores tilbud om repetition og tests via Internettet.

​Hele forløbet skifter mellem teoriundervisning og køretimer, og vi forsøger at få det til at være en god oplevelse at tage kørekort hos os. Vores mål er ikke kun, at du skal kunne bestå en teoriprøve og en køreprøve. Vores mål er, at du bliver en god og sikker trafikant, så du kan færdes sikkert i trafikken.

Du skal selvfølgelig stille krav til os. Det gør vi også til dig. Mød os positivt og motiveret som vi også møder dig, så vil det blive lettere og sjovere at tage kørekortet. Er der noget du synes vi kan gøre bedre, så sig det til os.

Vi er den eneste køreskole iAabenraa der er medlem af Dansk Kørelærer Union. Garanti og ankenævn.

Vi glæder os til at hjælpe dig med kørekortet!​

Sønderborg

City Den Glade Køreskole
Østergade 5,
6400 Sønderborg
CVR: 36554975

Handelsbetingelser

Aabenraa

City Den Glade Køreskole
Skibbroen 10
6200 Aabenraa
CVR: 36554975

Privatlivspolitik

Haderslev

City Den Glade Køreskole
Jomfrustien 7A
6100 Haderslev

Kolding

City Den Glade Køreskole
Adelgade 13
6000 Kolding

Garanti & sikkerhed

På denne hjemmeside vil du kunne finde de fleste relevante oplysninger, som du har brug for, hvis du skal have kørekort. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os.​​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Kørelærer Union.

Din garanti og sikkerhed.

Vi er medlem af Dansk Kørelærer Union