FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

1: Hvor tidligt kan jeg starte på kørekort ? Du kan starte ca. 3 mdr. før du bliver 17 år.

2: Hvor lang tid tager det før jeg har mit kørekort ? På de normale hold tager det ca. 2,5-3 mdr. Lynhold ca. 4-5 uger. Til mc. ca 5 uger.

3: Hvordan med betalingen ? Kørekortet er normalt delt op i 3 rater. Alt skal være betalt inden køreprøven.​

4: Hvad hvis jeg er blevet syg ?  Du skal give os besked så hurtigt som muligt ved sygdom, ellers kommer du til at betale for køretimen.

5: Kan jeg skifte fra en køreskole til en anden ? Ja, du kan altid skifte køreskole. Du skal blot have afregnet med din nuværende køreskole.

6: Kan jeg vælge en bestemt kørelærer ? Ja, det kan du sagtens. Du kan vælge kørelærer ved tilmelding, eller du når du starter.

7: Jeg skal en uge på ferie, hvad så nu ? Du vil kunne få den teori du mangler på et af de andre hold, vi har flere hold i gang hele tiden. Og du kan repetere teori hjemme på din online teorikode.

8: Hvordan foregår teoriprøven ? Teoriprøven foregår hos politiet, og består af 25 billeder med op til 4 spørgsmål pr. billede, der afkrydses med ja eller nej. Du må have fejl i 5 af billederne.

9: Og hvad med køreprøven ? Den varer ca 30-40 min og starter med lidt kontrol af bilen, f.eks. kontrol af olie, eller lygter. Derefter kører du en tur med den sagkyndige, hvor han bestemmer ruten. Du får at vide om du er bestået lige efter prøven.

Sønderborg

City Den Glade Køreskole
Østergade 5,
6400 Sønderborg
CVR: 36554975

Handelsbetingelser

Aabenraa

City Den Glade Køreskole
Skibbroen 10
6200 Aabenraa
CVR: 36554975

Privatlivspolitik

Haderslev

City Den Glade Køreskole
Jomfrustien 7A
6100 Haderslev

Kolding

City Den Glade Køreskole
Adelgade 13
6000 Kolding

Garanti & sikkerhed

På denne hjemmeside vil du kunne finde de fleste relevante oplysninger, som du har brug for, hvis du skal have kørekort. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os.​​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Kørelærer Union.

Din garanti og sikkerhed.

Vi er medlem af Dansk Kørelærer Union