Holdstart i Aabenraa

Holdstart bil

Holdstart MC

Holdstart Trailer

Om os

​Der er mange lovkrav, der skal overholdes, og færdselsregler, som skal læres, men derfor behøver hele forløbet ikke blive tørt og kedeligt. Du vil derfor møde supermotiverede kørelærer på køreskolen, der vil gøre hvad vi kan for at det bliver en god oplevelse at tage kørekort hos os.

Vi har bevidst valgt, at vores teoriundervisning foregår, ved at en kørelærer underviser i teori, i stedet for at hele forløbet foregår på en computer. Dette giver en grundigere og mere levende undervisning, hvor du som elev har bedre mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det er vores erfaring, at det giver den bedste forståelse af teorien, og dermed kan du bedre bruge teorien i praksis når vi skal ud at køre, og det giver de bedste muligheder for at bestå teoriprøven.​ Når du tager kørekort hos os, får du også udleveret en kode til et teoriundervisningsprogram på Internettet, så du kan sidde derhjemme og repetere undervisningen, samt teste dig selv med nogle teoriprøver. Vi regner med, at du gerne vil bestå din teoriprøve i første forsøg, og forventer derfor, at du også selv gør en indsats for at lære al teorien, f.eks. ved at bruge vores tilbud om repetition og tests via Internettet.

Vores kørekort forløb i Aabenraa

​Hele forløbet skifter mellem teoriundervisning og køretimer, og vi forsøger at få det til at være en god oplevelse at tage kørekort hos os. Vores mål er ikke kun, at du skal kunne bestå en teoriprøve og en køreprøve. Vores mål er, at du bliver en god og sikker trafikant, så du kan færdes sikkert i trafikken.

Du skal selvfølgelig stille krav til os. Det gør vi også til dig. Mød os positivt og motiveret som vi også møder dig, så vil det blive lettere og sjovere at tage kørekortet. Er der noget du synes vi kan gøre bedre, så sig det til os.

Vi er den eneste køreskole iAabenraa der er medlem af Dansk Kørelærer Union. Garanti og ankenævn.

Vi glæder os til at hjælpe dig med kørekortet!​​

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om kørekort eller andet, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail!

Kørekort i Aabenraa – For et overblik over vores kørekort hold

Hos City Den Glade Køreskole er det nemt og bekvemt at tage dit kørekort i Aabenraa. Vores kørekort hold starter hver fjerde uge, og vi tilbyder endda et hurtighold i sommerferien. Når du tilmelder dig et kørekort hold i Aabenraa, starter du med teori på holdets første dag, typisk kl. 16. Den unikke blanding af teori og praktisk kørsel sikrer, at du opnår de nødvendige færdigheder og tillid til at blive en sikker bilist. Vores kursus i Aabenraa dækker alle lovkrav og inkluderer en lovpakke, som sikrer en grundig og omfattende uddannelse. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores uddannelse i Aabenraa, så du ikke kun består dit kørekort, men også får en god oplevelse med at tage dit kørekort.

Køreskole i Aabenraa – Køreskole med lokaler i Aabenraa

City Den Glade Køreskole i Aabenraa har indbydende undervisningslokaler, hvilket skaber en perfekt atmosfære for effektiv og behagelig læring. Vores køreskole i Aabenraa er giver dig en grundig undervisning, der går ud over blot teoretisk viden og tekniske færdigheder. Vi fokuserer på at skabe en positiv og støttende oplevelse, så vores elever i Aabenraa kan udvikle sig til sikre, selvsikre og glade bilister. Vores erfarne og certificerede kørelærere i Aabenraa er dedikerede til at guide dig gennem hele processen. Vores mål er at sikre, at du føler dig godt forberedt og tryg på vejen.

Kørelærer i Aabenraa - Hvem er vores kørelærere i Aabenraa

Vores kørelærere i Aabenraa hos City Den Glade Køreskole, er uddannet så de har den nødvendige ekspertise og evne til at skabe et lærerigt og trygt miljø. De har en forståelse for de forskellige behov og udfordringer, som eleverne kan opleve. Vores kørelærere i Aabenraa er ikke kun dygtige til at undervise i færdselsregler og køreteknikker, men også i at aflæse og tilpasse undervisningen til hver enkelt elev. Denne tilgang sikrer, at du hurtigere opnår forståelse og færdigheder, uanset om du er nervøs, usikker eller bare spændt på at lære at køre bil. Med deres professionelle og rolige tilgang er vores kørelærere i Aabenraa klar til at hjælpe dig.
Læs mere om vores kørelærere her