Kørekort i sommerferien

Hurtigt kørekort: Lynkursus i sommerferien

Sønderborg, Aabenraa og Haderslev uge 27-29

Få et hurtigt kørekort i sommerferien. I 2024 gentager vi den kæmpe succes og de gode erfaringer vi har haft de seneste år, hvor vi har lavet et kørekortforløb på ca. 3 uger.

Holdet starter mandag den 1. juli (uge 27), og der vil være undervisning hver dag. Nogle dage kun køreundervisning, andre dage både teoriundervisning og kørsel.

I slutningen af den tredje uge har vi gennemgået alt den undervisning, der er nødvendig for at komme til teoriprøve, og vi har været på glatbane. Herefter mangler der kun et par køretimer inden køreprøven. Du skal enten være fyldt 17 år, eller fylde 17 år senest 10. august. 2024. Derudover er det et krav at du kan komme til undervisning hver dag (undtagen weekenderne). Undervisningen varer dog ikke hele dagen, så du kan stadig nå at holde ferie. Til gengæld kan du tage kørekort uden at tænke på lektier, eksamen og fravær.

Da der er begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig (først til mølle).

Pris på hurtigt kørekort sommerhold

Prisen på sommerholdet er 1500 kr. højere end normalprisen på bil-kørekortet. Du vil modtage ca 2. mdr. før start, et infobrev og skal betale 1 rate i go n drive.  Det sker for at undgå at nogle optager pladser for en anden. Og af forskellige årsager ikke skal bruge den.

Springer du fra senere end 14 dage før holdstart. Og har betalt 1rate. Refunders kun 50% af betalingen. Da vi ikke kan nå at få nye på holdet. Og pladsen nu er spildt. 

Stopper du undervejs i forløbet. Betaler du listepris for ydelserne du har fået. Samt pris-tillægget på Sommerholdet. Dog min 5000kr.

Spørgsmål: Ring til Jakob (61 99 66 41)

Sønderborg/Aabenraa/Haderslev

Yderligere info

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om kørekort eller andet, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail!