Motorcykel kørekort

Motorcykel kørekort

Vi har samlet alle til mc på Sønderborg Køretekniske anlæg. Så alt teori, kørsel, bane, køreprøve foregår fra kun et sted. Vi har købt sprit nye mc-er. Super fede, super lækre og helt utrolig letkørte samt nemme at håndtere. Nemlig Yamaha MT 07. Både til stor mc samt nogle der er droslet til mellem mc. Derudover MT 125 til lille MC

Husk at at sammenlige præcis, hvad den pris du får oplyst indeholder. Hvis du ikke har mc-tøj og støvler, kan du leje det for kun 500kr. til hele dit kørekortforløb

Vores motorcykel kørekort pris inkludere:

Ekstra-lektioner til motorcykel kørekort

Opgradering af mc-kørekort

Du skal også...

Pris - Motorcykel Kørekort

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om kørekort eller andet, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail!

Ofte stillede spørgsmål

Er du interesseret i at finde ud af, hvad det koster at tage et motorcykelkørekort hos Den Glade Køreskole? Prisen for et MC kørekort hos os er 10.995 kr. Denne pris inkluderer et omfattende pakketilbud designet til at gøre din vej til motorcykelkørekortet både grundig og behagelig.

Vores pakke til motorcykelkørekortet omfatter ubegrænset teori, hvilket betyder, at du kan deltage i så mange teoritimer, som du har brug for, for at føle dig tryg ved teoriprøven. Desuden inkluderer pakken 4 lektioner á 45 minutter på en lukket øvelsesplads, hvor du kan øve de grundlæggende kørefærdigheder i et sikkert miljø. Du vil også modtage 13 lektioner á 45 minutter på vej, hvilket giver dig rig mulighed for at øve i realistiske trafiksituationer under vejledning af vores erfarne instruktører. For at sikre, at du er fuldt forberedt på alle aspekter af at køre motorcykel, inkluderer pakken også 5 lektioner á 45 minutter på et Køreteknisk Anlæg. Dette giver dig chancen for at forbedre dine kørefærdigheder og blive mere fortrolig med motorcyklen i forskellige køresituationer.

Som en ekstra bonus tilbyder vi en kode til at repetere og øve tests hjemme, hvilket normalt har en værdi af 395 kr., helt gratis. Dette gør det muligt for dig at forberede dig til teoriprøven i dit eget tempo, når det passer dig. Og mens du er på skolen, kan du nyde gratis kaffe eller kakao og benytte dig af vores internet, så du kan studere eller slappe af mellem lektionerne.  Hos Den Glade Køreskole er vi forpligtet til at tilbyde en professionel og personlig uddannelse, der møder dine individuelle behov, og alt dette er inkluderet i vores MC kørekort pris. Vi ser frem til at hjælpe dig på vej mod at blive en sikker og ansvarlig motorcyklist.