kørekort til personbil

Kørekort til personbil

Vi starter løbende nye hold til bil. ca. hver 4 uge. I sommerferien har vi altid et hurtighold. Når du starter på et hold er der altid teori den samme dag som holdet startede og på samme tidspunkt på dagen , typisk kl. 16. I mellem hver teori er du ude og køre min 2 lektioner. Da undervisningen veksler mellem teori og praktisk kørsel. Vi har en lovpakke der inkluderer det du skal gennemføre i følge loven. Se den aktuelle pris på de forskellige afdelinger under pris-personbil.

Vi tør godt skilte med prisen. Hos os er det kvaliteten der er i højeste kurs. Ingen hokuspokus. Eller pop-smarte tilbud, for at få dig lokket ind. Det er bare så vigtigt at vælge rigtigt 1.gang. Ved første øjekast er vi måske ikke byens billigste, men vi sørger for du lærer mest mulig hver gang. At du består og får en super god oplevelse. Mon ikke vi så ender med at være blandt de billigste. Du er altid velkommen til at komme og være med til en prøve-teori, gratis.

Vi bruger appèn : Go-n`drive. Der kan du følge med ialt om dit forløb. Betalinger, aftaler, hvor langt du er i forløbet, bookning af timer, osv.

Vores pris inkludere

Kør med automatgear

Nu kan du også tage kørekort i vores bil med automatgear. Meld blot til alm hold. Skriv i beskedfelt : Automat.

Hvorfor have problemer med gear og kobling. Og bruge tid på dette. Hvis det ikke er et behov for dig. Flere og flere biler er med automatgear. Efter køreprøven må du nu køre bil med automatgear. Men du kan altid opgradere med en praktisk prøve, Hvis du har behov for dette. Tager du kørekort hos os. Kan du efterfølgende/senere tage til manuel.: 2 køretimer, 1 praktisk prøve for kun 1995kr.

Du skal også...

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om kørekort eller andet, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail!